από το 1994

Δάφνες

Καλωσορίστε στο μοναδικό εστιατόριο της Πλάκας, που βρίσκεται στους πρόποδες της Ακρόπολης. Εδώ, η γαστρονομική απόλαυση της ελληνικής και διεθνούς κουζίνας συνδυάζεται αρμονικά με ένα μοναδικό περιβάλλον. Το εστιατόριο βρίσκεται σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό αρχοντικό του 1830, στην οδό Λυσικράτους 4, το οποίο αποκαταστάθηκε μετά από πέντε έτη εργασιών. Αυτός ο τόπος συναντά δύο κόσμους: την αρχαία “ρωμαϊκή” Πομπηΐα, μια αρχαία ελληνική πόλη, και τη νεοκλασσική Αθήνα.

Το εσωτερικό της κλειστής αίθουσας διακοσμήθηκε με την αυθεντική τεχνική του fresco, προσφέροντας έναν συνδυασμό κλασσικών μοτίβων με θέματα από τη ζωγραφική της Πομπηΐας, εστιάζοντας κυρίως στην ελληνική μυθολογία.

Στο Daphne’s, έχουμε καταβάλει προσπάθεια να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου η εκλεπτυσμένη γευστική απόλαυση συνδυάζεται αρμονικά με τον κόσμο της τέχνης και της ομορφιάς. Είναι ένας τόπος συμμετοχής, όπου κάθε γεύμα συνδυάζει οπτική και γευστική απόλαυση, συνδέοντας μύθους και αναφορές σε μνήμες. Είναι ένας χώρος που ερεθίζει τις αισθήσεις και όπου η ανύψωση του πνεύματος σαγηνεύει εξίσου με τις γευστικές απολαύσεις. Τα χρώματα, τα αρώματα και οι μνήμες αποτελούν τα σημαντικά συστατικά αυτής της μυσταγωγίας που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στις γαστρονομικές τελετές των Δειπνοσοφιστών.

Σας προσκαλούμε στο Daphne’s για μια αίσθηση του χρόνου, μια αίσθηση της παράδοσης. Εδώ, στον υπέροχο χώρο μας, σας περιμένουμε να απολαύσετε μια ατμόσφαιρα που συνδυάζει γοητεία και γευστικές εμπειρίες, η οποία θα σας μεταφέρει σε μια μαγευτική τελετή που πηγάζει από τα βάθη των αιώνων.

Social: